Sommer på Såda

Etter å ha malt hus på alle de ledige dagene(dagene med oppholdsvær), fikk vi lyst til å ha ett par netter på Såda.

Jeg tok med meg ungene, Kristoffer og Thea Thomine +2 hunder og rigget oss til ute på huset. Vi måtte jo gjøre det litt greit og være der, så vi fikk slått gresset på utsiden og satt opp ett par gode stoler.

Kristoffer og Thea Thomine jobber på Såda

Sommer på Såda

Vi fisket litt og badet på fjellet på nedsiden av huset og etterpå gikk vi opp for å rigge til grillen til Anita skulle komme. Etter maten så satt vi bare og nøt solen til den gikk ned.

Sommer på Såda

Når solen gikk ned så satte jeg opp nett sammen med Arvid for å fange havsvale og var oppe hver time frem til grålysningen, men det ble ingen fangst denne gangen. Jeg hadde kjøpt med meg litt maling, og satte i gang og slipte døren og fikk malt den i en flott blåfarge. Malte et vindu som var umalt også, så nå holder det en liten stund til.

Rune Skåland maler

At ingen benytter seg av muligheten til å bruke huset vårt synes jeg er litt rart. Det har jo en utrolig beliggenhet der det ligger med utsikt over hav og land. Mulig ikke våre medlemmer vet om at den er til fri bruk, men ta kontakt om det frister med overnatting der ute i havgapet.

Sommerkveld på Såda

Hilsen Rune m. familie